در حالی که دادگستری خوزستان، از احضار و دستگیری حسین عبدالباقی، مالک و پیمانکار برج دوقلوی متروپل خبر داده بود،[۶۴] اما فردای حادثه، دادستان اهواز بنا بر گزارش پزشکی قانونی استان خوزستان مدعی شد که عبدالباقی در جریان ریزش ساختمان زیر آوار مانده و درگذشته است.[۶۵] صادق جعفری چگنی (دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان) در این رابطه گفت: «با توجه به کشف اسناد هویتی حسین عبدالباقی در البسه یکی از قربانیان حادثه که غیرقابل تشخیص بود، دستورها مقتضی برای تشخیص هویت متوفی از طریق واحد تشخیص هویت فراجا و پزشکی قانونی صادر شد که در نهایت هویت وی مورد تأیید قرار گرفت.
↑ «تسلیت نیکزاد در پی حادثه ریزش ساختمان متروپل در آبادان». خبرگزاری مهر. ۲۰۲۲-۰۵-۲۴. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۴.
محافظت از پیادهروها و معابر عمومی مجاور ساختمان در دست تخریب با ایمنی سازی
↑ «استوری علی دایی در واکنش به ریزش برج متروپل». طرفداری. ۲۰۲۲-۰۵-۲۳. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۴.
فقط باید توجه داشت که تیرآهن را تا حد امکان سالم درآورد زیرا بعداً به عنوان سازه نگهبان از آن استفاده کنیم و یا به صورت ضایعات بفروشید. برای سالم در آوردن تیرآهن ها بهتر است از دستگاه هوا برش استفاده کنیم.
↑ «فرار حسین عبدالباقی مالک متروپل به دبی». بالاترین. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۸.
ساعت ۱۳:۱۰: مأموریت آتشنشانان و امدادگران سازمان آتشنشانی اهواز بعد از ۱۲ روز به پایان رسید.
↑ «ویدئو / سرنوشت مالک متروپل؛ بازداشت، فرار، مرگ». ایسنا. ۳ خرداد ۱۴۰۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۵.
افزایش صدور پروانههای ساختمانی گرچه بیشتر سازندگان این مدت زمان انتظار طولانی را گردن شهرداری می اندازند اما صارمی می گوید که همه چیز به شهرداری مربوط نیست.
↑ «در سفر رئیسجمهور به آبادان چه گذشت». ایرنا. ۲۰۲۲-۰۶-۰۳. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۶.
۱ شرح حادثه تغییر وضعیت زیربخشهای شرح حادثه ۱.۱ گاهشمار ۱.۱.۱ چهارشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۲ پنجشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۳ جمعه ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۴ شنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۵ دوشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۶ چهارشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ ۱.۱.۷ چهارشنبه ۴ آبان ۱۴۰۱ ۱.۱.۸ چهارشنبه ۷ دی ۱۴۰۱ ۲ علت حادثه ۳ ارتباط برادرزاده علی شمخانی با عبدالباقی ۴ ابهام در سرنوشت مالک و پیمانکار ۵ سپردن پروژه تخریب به قرارگاه خاتمالانبیاء و ریزشهای مجدد ۶ محاکمهٔ عاملان ۷ خسارتها تغییر وضعیت زیربخشهای خسارتها ۷.
تا آخرین لحظه و تا آخرین فردی که ادعا شود زیر آوار مانده کار آواربرداری ادامه ساختمان در تهران پیدا خواهد کرد.[۲۲]
معمولاً ساختمان کلنگی دو طبقه در عرض یک هفته تخریب میشود و برآورد هزینه به تجربه تخریبکار بستگی دارد. همچنین تخریب ساختمان کلنگی حتماً باید با نظارت مهندس پیمانکار تخریب و حضور مهندس ناظر پروژه صورت بگیرد. تخریب ساختمان به روش سنتی و عدم استفاده از مهندس از نظر شهرداری ممنوع است و تخلف محسوب میشود. همچنین با توجه به خطرات احتمالی تخریب ساختمان کلنگی برای ساختمان های مجاور کار تخریب باید بر پایه اصول مهندسی و علمی باشد.
قیمت جابجایی ضایعات به میزان ضایعات، تعداد طبقه ها، کیلومتر جابجایی تا مسیر نهایی بستگی دارد.